Услуги, които предлагаме

Нашият ангажимент e да предоставяме качествени услуги, които очаквате да получите и задоволяват нуждите Ви. Ние предлагаме индивидуализиран подход за обслужване - преди, по време и след вашето посещение или телефонно обаждане.

Ние НЕ сме просто още един доставчик на здравни услуги. Ние се отнасяме към всеки пациент с индивидуалност и работим усилено, за да му помогнем да постигне целите си в здравеопазването.

С репутация за превъзходно обслужване на клиенти и висококачествени медицински продукти, ние се ангажираме да предоставим решения свързани със здравето Ви, за да осигурим възможно най-добрата грижа за вас.

 • еКонсулт: Безплатна консултация със специалист за продуктите от нашия магазин, online или по телефона. Платформа за дигитално сортиране и онлайн консултация „всичко в едно“ , която позволява на нашите консултанти да разбират по-добре нуждите на правоимащите лица, събирайки богата, безопасна и структурирана информация, за нуждаещите се от медицински изделия и ПТС, за да получат правилната грижа в точното време и на точното място;
 • Работа със Здравна каса;
 • Отдаване под наем;
 • Гаранционно и извънгаранционно обслужване и сервиз;
 • Виртуална програма за сервизно обслужване VSP;

  Целта на нашата програма за виртуално сервизно обслужване (VSP) е да ви предоставим бързо разрешаване на проблема с вашето медицинско изделие или ПТС чрез дистанционна комуникация. Екипът ни се свързва с вас чрез телефонно обаждане, за да разреши проблемите Ви възможно най бързо, при положение, че това е възможно. Нашата способност да диагностицираме и коригираме проблеми на практика предлага много предимства за вас, включително създаване на повече удобство, по-голяма ефективност и превъзходно обслужване.

 • Кислородна терапия;
 • Покупка под наем;

  Често има смисъл да наемете определено медицинско изделие, вместо да го купувате. Ако се окаже, че наетата вещ е необходима за по-дълъг период от време, предлагаме изгодни условия за покупка под наем. Просто поискайте необвързваща оферта. Можете да наемете медицинско оборудване за период от 1 до 5 месеца. По всяко време можете да изкупите оборудването, като ние ще удържим 100% от средствата, платени за наема. Подробна информация за всеки вид медицински изделия под наем можете да намерите в нашия сайт. Също така можете да се свържете с нас на телефон 0895 520 540, за да спестите време - ние ще ви консултираме и ще предложим най-оптималните модели устройства.


Бърз отговор

Бърз отговор

Когато имате някакъв въпрос или проблем, ни го съобщавате и ние се свързваме с вас възможно най-скоро, за да координираме грижите за съответното медицинско изделие или ПТС.
Безгранично управление

Безгранично управление

След като започнете да работите с нас, ние сме в състояние безпроблемно да координираме всички други услуги, от които може да се нуждаете, свързани с предоставянето на различни видове медицински изделия и ПТС.
Достъп до пазара

Достъп до пазара

Услуга за ефективно търсене на вашата марка в световния пазар. Ако искате да се сдобиете с точно избрана от Вас марка медицинско изделие, моля свържете се с нас и ние ще се опитаме да Ви помогнем.
Експертна консултация

Експертна консултация

Реха консулт ЕООД, предоставя експертна информираност за всички предлагани медицински изделия и Ви превежда и напътства, през целия процес и всички фази за получаване на нужния Ви медицински продукт.
Спестяване на време

Спестяване на време

Свържете се с нас и ние ще ви дадем ефективни съвети за намиране на най необходимия ви продукт, свързан с вашето здраве.

Нашият екип е доставчик на медицинско оборудване и продукти за мобилност и различни помощни технически средства за ежедневието, които помагат за подобряване на качеството на живот на пациенти със специализирани нужди. Това включва продажби, обслужване и наеми с безплатна доставка във вашия район.

Насърчаваме нашите клиенти да бъдат активни участници по отношение на собственото си здраве. Ние ще работим с вас, за да получите домашното медицинско оборудване, от което се нуждаете, за да подобрите качеството си на живот.

 • Гарантирано качество
 • Работа с НЗОК
 • Ниски цени
 • Сервизно обслужване
Настройки на достъпност

Като алтернатива, моля, използвайте функционалността на вашия браузър, за да промените размера на шрифта. Клавишните комбинации са както следва:

CTRL +   Увеличаване

CTRL -   Намаляне

CTRL 0   Възстановяване