Нашите предимства

Икона

Гарантирано качество

Гарантираме 100% качеството на продукта, както и съответствието му със заявените в инструкциите на производителя и описания в нашите сайтове.

Всички стоки имат разрешителна документация. Гарантирано липса на фалшификати, тъй като ние търгуваме стоки само от реномирани производители. Ние не работим с ненадеждни производители, чиято продукция предизвиква съмнения.


Икона
Пазарувайте сигурно!
Ние предлагаме само високо качествени продукти, с висока гаранция.
Икона

Най-добра технология на най-добра цена

Всички продукти са с оптималния баланс между цена и качество но, важно е изборът Ви да бъде добре обмислен. Можете да се възползвате от безплатната ни консултация със специалист.

Всички стоки имат разрешителна документация. Гарантирано липса на фалшификати, тъй като ние закупуваме стоки само от реномирани производители. Ние не работим с ненадеждни производители, чиято продукция предизвиква съмнения.

Икона

Работа с НЗОК

Радваме се да Ви съобщим, че можете да се възползвате от безвъзмездното получаване на изписаните за вас продукти от нашия сайт.

Ние имаме сключен договор със здравната каса и Вие може да използвате услугите и продуктите, които НЗОК заплаща.

За да получите нужното Ви медицинско изделие за рехабилитация с помощта на електронния номер, издаден Ви от НЗОК или РЗОК, е необходимо да го съобщите на наш мениджър по телефона или да ни пишете в чата.

Ако стойността отпусната Ви от РЗОК или НЗОК не покрива изцяло цената на продукта, можете да доплатите със собствени средства.

Ако имате въпроси – моля, не се колебайте да ни позвъните!

Икона

Консултация със специалист

В нашия електронен магазин "Реха консулт", Вие можете не само да изберете продукт от сайта, но и да получите професионална консултация със специалист по целия асортимент.

По време на консултациите нашите мениджъри подхождат индивидуално към всеки въпрос и към всеки проблем. Работим за клиентите - нашето основно, главно предимство.


  • Гарантирано качество
  • Работа с НЗОК
  • Ниски цени
  • Сервизно обслужване
Настройки на достъпност

Като алтернатива, моля, използвайте функционалността на вашия браузър, за да промените размера на шрифта. Клавишните комбинации са както следва:

CTRL +   Увеличаване

CTRL -   Намаляне

CTRL 0   Възстановяване