Кои сме ние?

ЗАЕДНО СМЕ СИЛНИ - РЕХА консулт е част от семейството на РЕХА груп!

„РЕХА КОНСУЛТ“ ЕООД е Вашият специализиран търговец за медицински помощни средства, както и нуждата от рехабилитация. Нашите служители ви предлагат цялостна индивидуална консултация. Възползвайте се от дългогодишния опит в областта на медицинските консумативи, рехабилитационните технологии и медицинските помощни средства. Като специализирана медицинска търговия, ние познаваме всички медицински технологии и можем да ви предложим изпитани решения за много предизвикателства.

Ние вярваме, че клиентът трябва да се чувства свободен при избора си и затова предлагаме услуги, комплексни решения и продукти от ново поколение, които дават възможност за много повече.

Нашите продукти помагат на пациентите да поддържат качеството си на живот, в комбинация от иновативни технологии, стилен дизайн и комфорт.

Осигуряването на медицинските изделия и помощни средства, приспособления и съоръжения е важна стъпка, насочена към постигане на максимална независимост и интеграция в обществото на хората с трайни и временни увреждания.

Фирма „РЕХА КОНСУЛТ“ ЕООД е създадена в гр. Бургас, България. Основната ни дейност е предоставяне и поддържане на медицински изделия, технически помощни средства за хора с трайна или кратковременна инвалидизация и/или нетрудоспособност. Ние предлагаме иновативни и надеждни продукти, които оптимизират ежедневните дейности на крайния потребител, позволявайки му да бъде по-мобилен, да участва в ежедневните дейности и да осигури или дори да подобри здравословното си състояние.

През последните 20 години, нашите усилия са насочени към това да осигурим най-точният и полезен продукт за Вас, отговарящ на Вашите условия и изисквания, които Вие заслужавате. Фирмената ни политика е насочена към продукти с много добро качество, отговарящо на необходимите европейски и международни стандарти. Обединили сме опит и професионални умения, за да могат хората със здравословни затруднения да се снабдят с висококачествени медицински помощни средства.

„РЕХА КОНСУЛТ“ ЕООД е сертифицирана и има издадени всички необходими лицензи. Тя е одобрена за дейността си от Министерството на труда и социалната политика, посредством Агенция за хората с увреждания, с Удостоверение №192-I/26.07.2010 г. Има сключен договор със Здравна каса.

Нашият амбициозен екип се стреми да постигне най-доброто обслужане, да Ви консултира и да Ви даде компетентни съвети относно правилния избор на помощно/рехабилитационно средство, ортеза или друг продукт, за да се почувствате най-удобно. С предлаганите от нас продукти можем да направим избора Ви по-лесен и максимално полезен!

Ние Ви предлагаме продукти отличаващи се със своите удобства, практичност и качества, на световно доказали се производители.

Чрез мотото на фирмата ни “Винаги до вас - надеждни и сигурни” , ние се стремим да предоставим равен шанс за лична и професионална реализация, за осигуряването на по добри условия и възможности на хората с трайна или кратковременна инвалидизация и/или нетрудоспособност да упражняват своите ежедневни, лични и професионални дейности, да общуват, да пътуват, да спортуват, да се занимават с културни и развлекателни дейности.

Осигуряването с Медицински Изделия е основна крачка в рехабилитационния процес, главната цел на който е постигане на независимост на хората с увреждания и приобщаването им в обществото.

  • Гарантирано качество
  • Работа с НЗОК
  • Ниски цени
  • Сервизно обслужване
Настройки на достъпност

Като алтернатива, моля, използвайте функционалността на вашия браузър, за да промените размера на шрифта. Клавишните комбинации са както следва:

CTRL +   Увеличаване

CTRL -   Намаляне

CTRL 0   Възстановяване