диск BALANS

Диск за баланс (сив) подобрява стабилността, баланса и координацията намалява появата на болки в гърба в резултат на продължително седене активира и укрепва мускулите Перфектен за масаж на краката и релакс
Използва се за извършване на сензомоторни, балансови, координационни и коригиращи упражнения на нестабилна основа и в отворени кинетични вериги. Подобрява двигателната координация при пациенти с увреждания на двигателната система. Намалява появата на болки в гърба в резултат на продължително седене.
При статичната сензорна тренировка: дискът за баланс (е полезен) е предназначен за координиране и балансиране на упражнения върху нестабилната повърхност и в отворената кинетична верига, като поддържане на баланс при стоене на един крак върху диска за баланс и преместване на тежестта на тялото от един крак на друг. Освен това подобрява физическата координация на пациенти след наранявания на опорно-двигателния апарат. Повишава чувството за стабилност на възрастните хора и намалява риска от падане.
Активиране на постуралните мускули на гръбначния стълб. По време на седнало положение, наречено "динамично седене", балансиращият диск налага правилната настройка на гърба. В сравнение със стандартното седене при използване на диска за баланс постуралното мускулно напрежение се нормализира и намалява риска от претоварване на гръбначния ни стълб.
Масаж и релаксация на краката. Сензорните рецепторни кантове, поставени на краката, се стимулират и кръвообращението се подобрява. В резултат краката ви са отпуснати без допълнително мускулно напрежение.
  • Гарантирано качество
  • Работа с НЗОК
  • Ниски цени
  • Сервизно обслужване
Настройки на достъпност

Като алтернатива, моля, използвайте функционалността на вашия браузър, за да промените размера на шрифта. Клавишните комбинации са както следва:

CTRL +   Увеличаване

CTRL -   Намаляне

CTRL 0   Възстановяване