Акупунктурен сет QMED

Уредът е предназначен за облекчаване на леки болкови състояния, свързани с повишено мускулно напрежение или периодична поява на невралгия при приложение на продукта с помощта на масажни техники. Продуктът е предназначен за релаксация на тялото (избрани части).
Комплектът за акупресура Qmed дава възможност за самомасаж у дома. Постелката се състои от няколко реда пластмасови кръгове с конусовидни щифтове, насочени така, че да притискат определени акупресурни и нервни точки под въздействието на собственото си тегло напр. по гръбначния стълб. Използването на комплекта за акупресура Qmed е един от най-популярните начини за облекчаване на болката и ефектите от хроничния стрес. Лежането върху постелката с карфици подобрява циркулацията на кръвта и лимфата, намалява мускулното напрежение и спомага за насищането на тялото с кислород. Стимулирайки производството на ендорфини, т.е. хормони на щастието, действа релаксиращо и подобрява общото психическо състояние.

Акупресурата е безопасен и неинвазивен метод за нежен масаж, известен в китайската традиция от над 7000 години, който включва натискане на определени точки в тялото за намаляване на възбудата на нервната система, облекчаване на болката и възстановяване на баланса на функционирането на тялото. Комплектът за акупресура Qmed е модерното лице на акупресурата, идеален за използване у дома. Помага ефективно за отпускане на умореното и стресирано тяло. Помага при болки в гърба, врата и гръбначния стълб, мускулно напрежение и схващания. Комплектът е идеален за хора с редовни физически натоварвания и умствена работа и заседнал начин на живот. Редовната употреба на комплекта ускорява регенерацията на цялото тяло.
  • Гарантирано качество
  • Работа с НЗОК
  • Ниски цени
  • Сервизно обслужване
Настройки на достъпност

Като алтернатива, моля, използвайте функционалността на вашия браузър, за да промените размера на шрифта. Клавишните комбинации са както следва:

CTRL +   Увеличаване

CTRL -   Намаляне

CTRL 0   Възстановяване