Comfort

Qmed Комфортна възглавница за сядане
Удобна позиция на седене
Защита на мускулите от напрежение
Релеф на гръбначния стълб
Comfort Seat cushion е идеалното решение за хора, търсещи комфорт и правилна позиция на тялото по време на седене. Приспособявайки се към теглото на потребителя, мемори пяната позволява правилно позициониране и разпределение на телесното тегло. В резултат на това се облекчава гръбначният стълб, което намалява усещането за умора при дейности, извършвани в седнало положение. Допълнителното профилиране под бедрата помага за заемане на правилна позиция.

Възглавницата е универсална поради своята гъвкавост и възможността за приспособяване към повърхността, върху която се поставя. Перфектен за използване у дома, на работа, в кола или в инвалидна количка. Дъното на възглавницата е изработено от нехлъзгащ се материал, благодарение на който възглавницата не се движи и за разлика от други подобни продукти работи перфектно с хлъзгави повърхности (напр. метал, пластмаса).

Показания: Профилактика при образуване на рани от залежаване, претоварване на лумбалните прешлени, дегенеративни заболявания на гръбначния стълб, принудително продължително седнало положение.

Противопоказания: Няма противопоказания.

Поддръжка: Мемори пяната не се пере. Външният калъф може да се сваля и може да се пере до 30 ° C / 86 ° F. Отворете опаковката и оставете възглавницата да се проветри, преди да я използвате.

състав:

Възглавница: 100% PU

Калъфка за възглавница (отгоре и отстрани): 93% полиестер, 7% спандекс, със странична дръжка

Калъфка за възглавница (отдолу): 100% полиестер с неплъзгащи се точки

Размери: 45X37X9 см

Плътност: 45 kg / m3
  • Гарантирано качество
  • Работа с НЗОК
  • Ниски цени
  • Сервизно обслужване
Настройки на достъпност

Като алтернатива, моля, използвайте функционалността на вашия браузър, за да промените размера на шрифта. Клавишните комбинации са както следва:

CTRL +   Увеличаване

CTRL -   Намаляне

CTRL 0   Възстановяване