BUDGET

MEYRA
РИНГОВА ИНВАЛИДНА КОЛИЧКА BUDGET

Стандартна сгъваема инвалидна количка

РИНГОВА ИНВАЛИДНА КОЛИЧКА BUDGET

Стандартна сгъваема инвалидна количка – свобода на движение и комфорт на върха на пръстите ви

Имате ли нужда от инвалидна количка, която ви предлага максимална свобода на движение и максимален комфорт? Стандартната сгъваема инвалидна количка е идеалното решение за вас. С неговата сгъваема функционалност можете да го вземете със себе си, където и да отидете, гарантирайки вашата независимост и благополучие. 


Персонализиран дизайн за вашите нужди 

Тази инвалидна количка е оборудвана с иновативни функции, проектирани да се адаптират към вашите индивидуални нужди. Подвижните и регулируеми навътре/навън облегалки за крака и облегалката с лумбална опора осигуряват максимален комфорт и опора по време на употреба. В допълнение, гумите, устойчиви на пробиване, гарантират пълно спокойствие по време на вашите пътувания.

Сгъваемата инвалидна количка BUDGET 9.050 от MEYRA се отличава не само с компактен дизайн, но и с особено високо ниво на комфорт при седене. Тя може да бъде оптимално адаптирана към своя потребител в много области. Освен това има добри ходови качества и е лесна за управление. Поради това е много популярна както за домашна, така и за стационарна употреба. Инвалиднaта количка, e проектирана специално за здравни заведения, за транспортиране на пациенти, както и за домашни грижи.

Лесно се адаптира към различни пациенти, а също така e лесна за управление и има повишена издръжливост.

Сгъваема стандартна инвалидна количка, осигуряваща комфорт и опора по време на употреба.

Лесно и бързо сгъване

Стандартната сгъваема инвалидна количка е проектирана да предлага максимално удобство. С оста на колелото за бързо освобождаване можете лесно да сгънете и приберете инвалидната количка, заемайки минимално място. Освен това лостовата спирачка гарантира вашата безопасност и ви позволява да спрете безопасно, когато е необходимо.

Тази инвалидна количка е проектирана да се адаптира към вашите специфични нужди. Можете да избирате между вариант с или без барабанна спирачка, според вашите индивидуални предпочитания и изисквания.

Гъвкава и адаптивна

Тази инвалидна количка е проектирана да се адаптира към вашите специфични нужди. Можете да избирате между вариант с или без барабанна спирачка, според вашите индивидуални предпочитания и изисквания.

С лекото тегло от само 18,5 кг инвалидната количка е лесна за маневриране. Неговата здрава рамка Silverline гарантира издръжливост и дълготрайна работа. Освен това, с общо тегло от 148,5 кг, инвалидната количка може да поеме широк кръг потребители. Компонентите му, като регулируема височина на седалката (предварително зададена на 510 mm, регулируема между 470-510 mm без необходимост от смяна на части), дълбочина на седалката от 430 mm и ширина в сгънато състояние от 280 mm, осигуряват максимален комфорт по време на употреба.

За да повиши безопасността на потребителя, сгъваемата инвалидна количка е оборудвана с предпазен колан, непробивни гуми и пасивно осветление. Неговата ергономично оформена задна част с лумбална извивка и височина на предната седалка, която може да се регулира според нуждите, насърчават здравословна стойка дори при дълго седене. Тестван е съгласно ISO 7176-19 и е одобрен за транспортиране на пациенти.

ТЕСТНИ ПИСТИ И КРАШ ТЕСТОВЕ

Всички инвалидни колички са обстойно тествани на тестова писта. Инвалидна количка се освобождава за доставка само след успешно завършване на вътрешните одити на качеството. Освен това редовно се провеждат краш тестове на нови модели, за да се провери устойчивостта на нашите инвалидни колички. Констатациите от възможни деформации се използват за постоянно оптимизиране на дизайна.

ТЕСТ ЗА ИЗДРЪЖЛИВОСТ MEYRA

MEYRA тества извън стандарта на правните стандарти. Нашата система за управление на качеството е сертифицирана в съответствие с DIN EN ISO 13485:2012. Изискванията на стандартите се тестват ежегодно и се потвърждават от протокол от изпитване. В допълнение, ние извършваме тестове за стрес и надеждност с повишен стрес над законовия стандарт. Това е уникално и гарантира спазване на нашите високи изисквания за качество на нашите инвалидни колички.

Сгъваема
Handrim/push задвижване
Опорите за крака могат да се движат навътре и настрани
Заключващи се подлакътници се сгъват назад
Задните колела са с бързо освобождаваща се ос. Лесно могат да се демонтират
Спирачка под налягане
Лумбална извивка назад
Устойчиви на спукване гуми
  • Гарантирано качество
  • Работа с НЗОК
  • Ниски цени
  • Сервизно обслужване
Настройки на достъпност

Като алтернатива, моля, използвайте функционалността на вашия браузър, за да промените размера на шрифта. Клавишните комбинации са както следва:

CTRL +   Увеличаване

CTRL -   Намаляне

CTRL 0   Възстановяване