Начало » За Нас » Партньори
 
  1. INVACARE Corporation е най-големият в света производител и дистрибутор на пазара за медицински помощни средсва. Фирмата проектира, произвежда и разпространява широка гама от продукти за здравеопазването, включително домашни грижи за здравето. Днес INVACARE е водеща компания във всеки един от следните по-важни медицински категории: мобилни продукти по поръчка и потребителски стандартни ръчни инвалидни колички, различни модели акумулаторни инвалидни колички и скутери, помощни средства спомагащи личната хигиена, легла за обслужване на болни, респираторни кислородни системи, лайфстайл продукти: столове за баня и тоалет, проходилки, антидекубитални дюшеци и др.
  2. Ossur е световен лидер в сферата на ортопедията и травматологията, изграден върху научно-доказани проекти с акцент върху клиничните резултати и предлага най-съвременните технологии. Крайният резултат са всепризнати ортези и протези, които имат реално значение за мобилността на хората. През последното десетилетие, Össur благодарение на натрупаните знания и умения, са произвели най-модерните технологии, може би най-значителен напредък към днешна дата в международния ортопедичен отрасъл. Дългогодишни и динамични отношения с медицински специалисти и продукти за потребители, както и устойчиви инвестиции в научни изследвания и нови технологии, продължават да произвеждат някои от най-ефективните, мобилни решения на пазара днес.
  3. Вип плюс - медикотехническа лаборатория изработва протези за долни и горни крайници, ортези, корсети и ортопедични обувки, стелки за профилактика на диабетно стъпало,стелки по индивидуална мярка чрез триизмерен скенер и компютърно моделиране, протезни и протективни чорапи за протези, спортна ортотика и широк спектър от други ортопедични артикула.
  4. Ортотех ООД е българска частна компания, създадена през 2004 в гр. София с дейност производство и търговия с медицински изделия за опорно-двигателния апарат. Основната им цел е да предложат на българските пациенти съвременно и професионално производство на индивидуални и серийно произведени медицински изделия, които подпомагат по-бързото преодоляване на ставни проблеми. Те са подходящи както през възстановителния период след травми, така и при хронични увреди на опорно-двигателния апарат.
  5. Starkey е световен лидер в проектирането, разработването и разпространението на комплексни решения за слуха. Ние създаваме диагностично оборудване с най-високо качество, средства за защита на слуховите органи, безжични технологии и уникални решения за слуха за всякаква заобикаляща среда.
  6. Амоена предоставя по-добро качество на живот на жените, оперирани от рак на гърдата. Основна грижа на Амоена е качеството – качество на всички продукти и производствени процеси. Ние желаем да отговорим на тяхното желание да бъдат женствени, да върнат любовта към тялото си и да повдигнат самочувствието си.